Download hier onze Wandel- en Schilderbrochure (combinatie-week)

Wil je meer informatie over onze geörganiseerde combinatieweken Wandelen en Schilderen, dan hebben wij voor jouw een brochure beschikbaar met alle informatie. Download deze hier, uiteraard geheel vrijblijvend, en we houden je op de hoogte over onze creatieve avonturen in een prachtig land in midden-Europa.

Dus volkomen gratis en heel erg handig ter voorbereiding op je reis naar Hongarije.

  • 2 pagina's informatie over een combiweek (groepsvakantie 8 dagen)
  • Geïllustreerd met enkele foto's
  • En . . . . het kost je . . . . niets!


                                               

Hi, mijn naam is Jean en naast mede-auteur van deze brochure ben ik wandelgids in Hongarije voor groepswandelvakanties. Ook als je individueel wilt wandelen of een trektocht wilt doen dan ben je bij ons (Artventures) aan het juiste adres. Vind je het leuk om binnen een gezelschap van een groep te wandelen en onderweg gezellig te kletsen en samen wat te eten en te drinken of voel je juist meer voor een individuele wandelvakantie? Een vakantie waarbij je zelf bepaalt hoe je dagindeling is, hoe lang of snel je wandelt, wanneer je pauzeert en zelf bepaalt hoe je wandelroute er uit ziet. Wandelen binnen de veiligheid van een groep heeft natuurlijk zijn voordelen, maar een individuele wandelvakantie of wandeltrektocht zeker ook.

 Ik organiseer de wandelvakanties graag voor je in Hongarije. Vraag gerust deze brochure aan en ik stuur deze direct naar je toe. Als je wilt, hou ik je ook op de hoogte over onze wandel- en creatieve avonturen in Hongarije en ik geef je af en toe ook nog gratis tips.