Wij regelen je vluchtJij hoeft alleen naar het vliegveld te gaan

We vliegen met verschillende maatschappijen

Als je een mooie wandelvakantie naar ons in Hongarije wilt boeken, dan kunnen wij, tegen kostprijs, de vliegticket voor je regelen. Je hoeft alleen maar naar het vliegveld te gaan, en onze bus staat in Budapest voor je klaar.

Tijdens het boeken van je wandelvakantie kun je aangeven of wij de ticket voor je regelen. Bij groepsreizen is de transfer van Budapest naar jouw vakantie-locatie dan helemaal gratis!

Wij zoeken de best mogelijke vliegticket voor jouw vakantie. Dit is afhankelijk van welke maatschappij het beste aanbod heeft, de beschikbare data en uiteraard de prijs. Ruim vooraf kiezen we de luchthaven waarvan de groep vertrekt, zodat iedereen tegelijk in Budapest aankomt. Vanaf het vliegveld in Budapest wordt je dan opgehaald en gebracht naar je vakantie-locatie in Somogyacsa. Afhalen/brengen in Nederland/België naar het vliegveld is eventueel ook, tegen kostprijs mogelijk.

Artventures e-book: Stap voor stap in Hongarije

Heb je ons boek "Stap voor stap in Hongarije" al gedownload?

Alles dat je moet weten vóór vertrek naar Hongarije om er een fantastische wandelvakantie te beleven. In deze super dikke uitgave (85 pag.) geven we je aanbevelingen en tips en eigenlijk alles wat je moet weten over Hongarije. Veel leesplezier met ons gratis e-boek!

Welke wandelvakantie wil jij gaan doen in Hongarije?

Groepswandel-

vakantie

Een heerlijke week vakantie in een prachtig decor van rust en natuurschoon. Je bent in een groep met gelijkgestemden en we lopen elke dag, met gids, een prachtige wandeltocht in steeds weer een verschillend gebied. Deze reis is ook geschikt voor alleengaanden en singels.

Individuele 

wandelvakantie

Wandelen zonder gids met z'n twee of met je eigen groepje is een hele belevenis. Je bepaalt zelf je dagindeling, hoe lang of hoe snel je wandelt en je hebt de keuze uit minimaal 25 prachtige dagwandelingen. Je start vanuit je eigen locatie (standplaats) en je bent de hele dag op pad.

Het maken van

een trektocht

Wandeltrektocht-vakanties in Hongarije zijn weer een geheel nieuwe- en uiterst avon-tuurlijke manier om je vakantie te vieren in een land dat hier bij uitstek voor geschikt is. Artventures is uniek in Hongarije voor wandeltrek-tochtvakanties. Je kiest uit vier verschillende tochten.

Wandelen &

Schilderen

Wil je  wandelen maar ook nog graag creatief bezig zijn tijdens je vakantie? Dan is deze reis bij uitstek geschikt voor jou. In de ochtenden gaan we wandelen met gids en 's-middags kun je heerlijk schilderen, beeld-houwen of mozaïeken o.l.v. Annerie in het atelier, buiten, of  andere plek.

Vragen over onze wandelreizen of te boeken vluchten? Neem gerust contact op.