Rondje wandelen Zuid-Balaton naar Balvanyos 15km
29 januari 2021 

Rondje wandelen Zuid-Balaton naar Balvanyos 15km

In behoorlijk koud en slecht weer een tochtje gelopen vanaf Szántód naar Balvanyos. De bedoeling was om Tab te halen (ca. 26km) maar dat bleek die dag even te veel van het goede. Het was koud, miezerde af en toe, en m’n route werd hier en daar geblokkeerd door hekken. Er waren wel zeer veel herten, damherten zo te zien met grote geweiën vlak voor me. Ze sprongen zelfs over 2,5 meter hoge afrastering heen. Prachtig ! Uiteindelijk is de tocht tot aan de super markt in Balvanyos gekomen en daar geëindigd. Bekijk de video.


 
Je kunt hier nog de tocht op Google Earth zelf nog even bekijken door je muis over het onderste gedeelte van het scherm te bewegen. Met ‘% Grade’ en ‘Velocity’ kun je de stijgingen en de snelheid nog even bekijken.

Over de schrijver
Jean is wandelgids in Hongarije en begeleidt alle wandelvakanties in Hongarije. Hij organiseert de wandeltochten, zowel de lange- en korte dagtochten maar ook de trekking-tours, in de gehele provincie Somogy, waar Artventures is gevestigd. De meeste wandelvakanties worden door Jean gedaan en hij is aanspreekpunt voor alle wandelgasten die jaarlijks naar Hongarije reizen om er een fantastische wandelweek te beleven.
Reactie plaatsen