Sultans Trail van Törökkoppány naar Alsóhetény
19 februari 2021 

Sultans Trail van Törökkoppány naar Alsóhetény

Vrijdag 19 februari weer een deel van de befaamde Sultans Trail gelopen, dit keer van Törökkoppány (vlakbij ons in de buurt) naar Alsóhetény. Een mooie route die oorspronkelijk ca. 24km is. In dit gebied is dat een stevig stukje en een dag vullende wandeling. Nu was de sneeuw net een paar dagen verdwenen dus veel paden waren behoorlijk drassig met als resultaat: veel modder onder de schoenen, maar het was nog te doen. Het weer was prachtig en er stonden veel herten op de velden alweer te genieten van het aller verste groen dat net omhoog kwam.


 
Je kunt hier nog de tocht zelf nog even bekijken door je muis over het onderste gedeelte van het scherm te bewegen. Met ‘% Grade’ en ‘Velocity’ kun je de stijgingen en de snelheid nog even bekijken.

Over de schrijver
Jean is wandelgids in Hongarije en begeleidt alle wandelvakanties in Hongarije. Hij organiseert de wandeltochten, zowel de lange- en korte dagtochten maar ook de trekking-tours, in de gehele provincie Somogy, waar Artventures is gevestigd. De meeste wandelvakanties worden door Jean gedaan en hij is aanspreekpunt voor alle wandelgasten die jaarlijks naar Hongarije reizen om er een fantastische wandelweek te beleven.
Reactie plaatsen