GRATIS E-book: Stap voor stap in Hongarije

Wij hebben speciaal voor onze (en toekomstige) gasten een boek samengesteld waarin je werkelijk alles kunt vinden over Hongarije. De wandel- en trekkingtochten die je kunt doen, de steden, bezienswaardigheden, Hongarije met kinderen, Boedapest en veel meer. Allerlei statistieken vind je terug in het boek, maar ook zaken als het weer, valuta, water, electra, de taal, cultuur etc. etc.

Download het boek nu. Het is gratis en heel erg handig ter voorbereiding op je reis naar Hongarije.

  • 85 pagina's boordevol info over Hongarije
  • Verdeeld in 15 interessante hoofdstukken
  • Rijkelijk geïllustreerd met foto's en 'door-links'
  • En . . . . het kost je . . . . niets!


Let op! Dit is een tijdelijke uitgave. Download 'm nu.

                                               

Hi, mijn naam is Jean en naast mede-auteur van dit boek ben ik wandelgids in Hongarije voor groepswandelvakanties. Ook als je individueel wilt wandelen of een trektocht wilt doen dan ben je bij ons (Artventures) aan het juiste adres. Vind je het leuk om binnen een gezelschap van een groep te wandelen en onderweg gezellig te kletsen en samen wat te eten en te drinken of voel je juist meer voor een individuele wandelvakantie? Een vakantie waarbij je zelf bepaalt hoe je dagindeling is, hoe lang of snel je wandelt, wanneer je pauzeert en zelf bepaalt hoe je wandelroute er uit ziet. Wandelen binnen de veiligheid van een groep heeft natuurlijk zijn voordelen, maar een individuele wandelvakantie of wandeltrektocht zeker ook.

 Ik organiseer de wandelvakanties graag voor je in Hongarije. Vraag gerust het boek aan of één van onze brochures en ik stuur deze direct naar je toe. Als je wilt, hou ik je ook op de hoogte over onze wandelavonturen in Hongarije en ik geef je af en toe ook nog gratis wandeltips.