Unieke vakantie locatie in Hongarije

Onze villa's staan in de glooiende heuvels van zuid-Transdanaubie

3 villa's gelegen in het natuurpark Koppányvölgye

Wandelen in Hongarije biedt je veel meer dan alleen maar wat wandeltochten. Tijdens je (groeps-) wandelweek of als je vanuit de locatie individueel wilt gaan gaat wandelen dan verblijf je in één van onze luxe vakantie-villa's, voorzien van alle gemakken zoals perfecte slaapkamers (met goed gevulde mini-bar), breedbeeld TV en Wifi. Deze vakantie-huizen ademen sferen uit die naadloos bij het prachtige Hongaarse landschap aansluiten. De grote huizen hebben een vast privé zwembad achterin de tuin/terrassen.

Onze vakantievilla's staan bij elkaar op een “zonne-plateau” in de Koppány-vallei. Somogyacsa is een zogenaamd "eind-dorp", waardoor er geen doorgaand verkeer is (dus zeer kindvriendelijk). In de nabije omgeving (7 km) komt geneeskrachtig thermál water aan de oppervlakte, in het plaatsje Igal. Hier is een Wellnesscentrum, gebouwd, waar je je eens lekker kunt laten verwennen.

De directe omgeving leent zich uitstekend voor heerlijke wandelingen, zo vanuit de tuin de natuur in. Ook vindt je er op korte afstand enkele restaurantjes en een winkeltje in het dorp. In het dorpswinkeltje waan je je in een omgeving waar de tijd 40 jaar stil lijkt te hebben gestaan. Kortom, een uitstekende basis voor een heerlijke vakantie in Hongarije.

Villa Punda

Een vanaf vier tot acht personen sfeervol verbouwde authentieke woonboerderij, gebouwd in het jaar 1907. Voorzien van alle gemakken, waaronder een vast privé zwembad met een geweldig uitzicht over de glooiende heuvels. Punda is voorzien van 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens en 1 royale woonkamer.

Villa Otrabanda

Vanaf twee tot zes personen. Ook deze mooie woonboerderij is zomers koel en lekker warm in de winter dankzij de tegelkachel. Mooi privé zwembad (rond) met diverse mooie terrassen, en over de hele lengte een veranda waarlangs wijndruiven groeien. Totale perceelgrootte is ca. 5500m2.

Casa Saliña

Casa Saliña is een kleine zelfstandige studio met fijn terras. Compleet gerenoveerd, en geschikt voor twee personen. Met slaapbank, landelijk ingerichte keuken met opbergruimte, koelkast en 2 pits kookplaat. Ensuite badkamer met douche en toilet. Je kunt ook gebruik maken van het zwembad.