Zekerheid met het GGTO Garantiefonds

Artventures is aangesloten bij het GGTO garantie­fonds en de reis-branche­vereniging VvKR. Jouw geld is dus gegaran­deerd veilig bij ons!

GGTO Garantiefonds

Je hebt het vast wel eens gehoord. Mensen hebben geboekt bij één of andere onbekende reisorganisator en zijn dan ineens hun geld kwijt omdat de reisorganisatie plotseling failliet is. Bij Artventures heb je in ieder geval de zekerheid dat dit niet kan gebeuren. Jouw geld is veilig bij ons. Wij zijn namelijk aangesloten bij het GGTO garantiefonds. Je kunt ons zelfs een aantal keren vinden in de deelnemerslijst onder nummer 1568.

Het GGTO garantiefonds heeft strenge toelatingscriteria en keert altijd uit aan consumenten, in geval een reisorganisatie failliet gaat, of de terugreis ineens niet meer kan regelen. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge financiële voorwaarden. Voor jou dus een geruststellende gedachte om zonder zorgen op vakantie te gaan.

Waar staat GGTO voor

De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Het Garantie­fonds GGTO garandeert reizigers die een pakketreis **) hebben geboekt bij een aan­gesloten touroperator dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.
Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.


**) De garantie wordt geboden op pakketreizen, zoals wandelvakanties, trektochten, combinatie-reizen en complete arrangementen. De garantie wordt niet geboden op losse boekingen van accommodaties of vliegtickets. Voor dergelijke boekingen brengen wij dus ook geen klantenbijdrage in rekening.


Aangesloten touroperator

De aangesloten touroperator draagt het GGTO-logo op haar website en briefpapier en refereert aan de garantieregeling van het Garantiefonds GGTO in haar reisvoorwaarden.
Op de website van GGTO vindt u alle aangesloten touroperators terug. Staat uw reisaanbieder er niet bij? Dan biedt deze reisorganisatie geen garantie via het garantiefonds.

De touroperator brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 9 per persoon in rekening. Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Heeft u geboekt bij een aangesloten touroperator, en is deze touroperator in financieel onvermogen gekomen, en heeft u de reissom reeds (gedeeltelijk) voldaan, dan kunt u uw schade claimen bij het GGTO.

Artventures en VvKR

Artventures is ook lid van de Vereniging voor Klein­schalige Reis­organi­saties VvKR. De leden zijn ervarings­deskundigen en staan voor een persoon­lijke benadering en zijn gericht op klein­schalig toerisme. De reizen worden uitgevoerd met kleine groepen of op individuele basis en de overnachting zijn vaak in authentieke accommo­daties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Deze reis­specialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Lidmaat­schapnr. Artventures: 19015.

Wij bieden verschillende en unieke wandeltochten aan

Groepswandelvakantie

Een heerlijke week vakantie in een prachtig decor van rust en natuurschoon. Je bent in een groep met gelijkgestemden en we lopen elke dag, met gids, een prachtige wandeltocht in steeds weer een ander gebied. Deze reis is ook geschikt voor alleengaanden en singels.

Individuele wandelvakantie

Wandelen zonder gids met z'n twee of met je eigen groepje is een hele belevenis. je bepaalt zelf je dagindeling, hoe lang of hoe snel je wandelt en je hebt de keuze uit minimaal 25 prachtige dagwandelingen. Je start vanuit je eigen locatie en je bent de hele dag op pad.

Trektochten

Wandeltrektocht-vakanties in Hongarije zijn weer een geheel nieuwe- en uiterst avontuurlijke manier om je vakantie te vieren in een land dat hier bij uitstek voor geschikt is. Artventures is uniek in Hongarije voor wandeltrektochtvakanties. Je kiest uit vier verschillende trektochten.

Wandelen- en schilderen (combi)

Wil je  wandelen maar ook nog graag creatief bezig zijn tijdens je vakantie? Dan is deze reis bij uitstek geschikt voor jou. In de ochtenden gaan we wandelen met gids en 's-middags kun je heerlijk schilderen o.l.v. kunstenares Annerie in het atelier, buiten, of  andere plek.
Artventures e-book: Stap voor stap in Hongarije

Heb je ons boek "Stap voor stap in Hongarije" al gedownload?

Alles dat je moet weten vóór vertrek naar Hongarije om er een fantastische wandelvakantie te beleven. In deze super dikke uitgave (85 pag.) geven we je aanbevelingen en tips en eigenlijk alles wat je moet weten over Hongarije. Veel leesplezier met ons gratis e-boek!